SMARTLAND 

Integrated spatial solutions for sustainable urban deltas

NL  EN  中文

  BLOG             PROJECTEN           THEMA'S         PRODUCTEN          TEAM          NETWERK        CONTACT

Banner-BSH20A-01-EDIT
Banner-BSH20A-03-EDIT
Banner-Fietsen-door-de-bomen-02
Banner-Fietsen-door-de-bomen-01
Banner-Infinitycentre
Banner-Aquaduct
Banner-watergarden-aquaduct
Banner-Agricentre-water
Banner-Agricentre-square
Banner-Canopy

SMARTLAND is een multi-disciplinair landschap ontwerpbureau met een internationale focus. Met onze professionele wortels in de Nederlandse Rijn Delta hebben we ruime ervaring in het omgaan met ruimtelijke opgaven in dichtbevolkte gebieden, die we projecteren in stedelijke delta's over de hele wereld.

Vanuit dit perspectief richten we ons op de urgente uitdagingen waar de planeet op dit moment voor staat. Wij ontwikkelen innovatieve, geïntegreerde ruimtelijke oplossingen voor projecten waarin landschap, stedenbouw, waterbeheer, ecologie, architectuur en productvormgeving bij elkaar komen. Wij lossen problemen op die universeel zijn en die grens overschrijdend zijn met designoplossingen die uniek zijn en op maat gemaakt.

Natuurlijke systemen vormen het uitgangspunt in onze zoektocht naar oplossingen. Wij zijn van mening dat kennis en specifieke belevingservaringen in het landschap onvermijdelijk leiden tot waardering en zorg voor het milieu. Wij maken landschap begrijpelijk, leesbaar en leefbaar.


 

CONTACT  Kastrupstraat 11G, 1043CR Amsterdam | +31 6 423 742 77 | info@smartland.nl | www.smartland.nl | © 2016