SMARTLAND beleeft opening Marker Wadden vol trots

September 25, 2018

 

Als ontwerpers aan het project Marker Wadden bij bureau Vista, van het totale landschapsplan, de eilanden, de ecologische uitwerking, tot en met de paden, kijkhutten en uitkijktoren, hebben we met dit project een prachtige basis gelegd voor ons bureau SMARTLAND. Het project staat voor alles waar wij ons als bureau op richten: bijdragen aan de grootschalige klimaatopgaven, versterking van het ecosysteem, maximaal inschakelen van natuurlijke processen, slim puzzelen met meervoudige opgaven en publiek beleefbaar maken van het resultaat. En dat resultaat mag er zijn!

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

CONTACT  Kastrupstraat 11G, 1043CR Amsterdam | +31 6 423 742 77 | info@smartland.nl | www.smartland.nl | © 2016