Lisdodde is een gewas met potentie! Wetlandpark Marickenland in het AD

October 8, 2018

SMARTLAND is als ontwerper betrokken in het project Marickenland, tussen Vinkeveen en Wilnis, een natuurproject vanuit Programmabureau Utrecht-West, waarin ook lisdoddeteelt een plek heeft. Om de lokale bevolking te prikkelen mee te denken hebben wij een kijkscherm ontworpen dat een mogelijk toekomstbeeld schetst. Het scherm sluit prachtig aan op de bruggen van Jan Konings die hier al eerder zijn gerealiseerd, en is onthuld door vier enthousiaste bestuurders als start van het proces. Zie ook het onlangs verschenen artikel in het AD: Lisdodde is een gewas met potentie!

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

CONTACT  Kastrupstraat 11G, 1043CR Amsterdam | +31 6 423 742 77 | info@smartland.nl | www.smartland.nl | © 2016