top of page

SMARTLAND zoekt tekenaar/ontwerper landschapsarchitectuur


SMARTLAND groeit en is toe aan uitbreiding van het team. We zijn op zoek naar een technisch onderlegde & ambitieuze tekenaar/ontwerper landschapsarchitectuur.

Vereist:

- Goede vaardigheden in CAD-tekenen en verbeelding

- Goede spreekvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;

- Goede schrijfvaardigheden in de Engelse taal;

Wij bieden:

- Afwisselend werk aan projecten die echt relevant zijn in de huidige tijd

- Een enthousiast en internationaal team;

- Een inspirerende werkplek in de stadswijngaard Tuin van BRET;

- Een contract van 36 of 40 uur per week;

- Start vanaf 1 april 2020;

- Passende vergoeding op basis van opleiding en ervaring.

SMARTLAND is een multidisciplinair landschapsarchitectenbureau met een internationale focus. Het bureau is opgericht door Léon Emmen, Klaas Jan Wardenaar en Roel Wolters, drie ervaren landschapsarchitecten met achtergrond in respectievelijk industrieel ontwerp, ecologie, en bosbouw, natuur- en landschapstechniek.

Met onze professionele achtergrond in Nederland als deltagebied van Rijn en Maas hebben wij zeer veel ervaring opgedaan in het oplossen van ruimtelijke vraagstukken in dichtbevolkte laaggelegen gebieden. Deze vraagstukken zijn met het veranderende klimaat en alle daaraan gekoppelde maatschappelijke opgaven alleen maar in urgentie toegenomen. We passen onze ervaring daarom nu toe, gericht op de meest urgente uitdagingen van de planeet. Dit doen we bovendien in vergelijkbare delta’s over de hele wereld. Op grond van een grondig inzicht in natuurlijke systemen, ontwikkelen wij daarin innovatieve, geïntegreerde ruimtelijke oplossingen.

In onze projecten komen vrijwel altijd landschap, stedenbouw, waterbeheer, ecologie, architectuur en productontwerp samen. Hierin blijkt de sterkte van ons team, compact en wendbaar, maar toch maximaal integraal. Het is de basis voor een vitaal bureau waarmee we echt stappen weten te zetten naar een duurzame wereld.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur je cv, portfolio en motivatie naar info@smartland.nl

bottom of page