top of page

Headquarters Bever Outdoor Sport

Bever, een bekende en authentieke Nederlandse buitensportketen, verdient natuurlijk een authentiek thuis. Bever begint nu aan het avontuur om een duurzaam hoofdkantoor met distributiecentrum te realiseren. Met als doel: een prettige werkomgeving die volledig aansluit bij de groene waarden en ambities van dit buitensportbedrijf.


Bever's zeer duurzame en prettige werkomgeving kan in 2024 in gebruik worden genomen: werkplekken, een reparatiewerkplaats en tuinen rondom en op het gebouw maken werken bij Bever tot een ervaring. Smartland heeft alle buitenruimte rondom het gebouw ontworpen, evenals een daktuin, groene natuurlijke daken, het terras en de kruidentuin voor de kantine, buiten sportgebieden en buitenwerkplekken.


Het nieuwe gebouw met de natuurinclusieve buitenruimte vormt een opstap in de ecologische verbinding die gerealiseerd moet worden tussen de Groenzoom - een natuur- en recreatiegebied van 450 hectare tussen de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp - en de natuurgebieden Balij en Bieslandse Bos.


Locatie: Pijnacker, NL

Type: Groene architectuur, buitenruimte en openbare ruimte

Status: In uitvoering 2024

Opdrachtgever: Bever

Team: Bureau Kroner Architecten, Smartland
Comments


bottom of page